За підтримки ТОВ "МП-Альфа" та БФ "Агропросперіс" Святий Миколай відвідав дитячі будинки сімейного типу у Хмільницькому районі

За підтримки ТОВ "МП-Альфа" та БФ "Агропросперіс" Святий Миколай відвідав дитячі будинки сімейного типу у Хмільницькому районі

До дитячих будинків сімейного типу у Педосах та Лозові завітав Святий Миколай, - повідомляють Життєві обрії.

Вчора в Україні та світі відзначили день Святого Миколая. Це свято щорічно дуже чекають всі діти. Вони пишуть Миколаю листи, розкриваючи таємниці та загадуючи подарунки. Цього дня люди вірять у дива, віддаючи шану традиціям та вшановуючи Святого Миколая Чудотворця.

Цьогоріч до створення чудес долучилися представники ТОВ "МП-Альфа" та благодійний фонд "Агропросперіс". За їх ініціативи та фінансової підтримки Святий Миколай разом із подарунками відвідав дитячі будинки сімейного типу у селах Хмільницького району. Серед подарунків: гаджети, канцелярія, речі для школи, іграшки та, звісно ж, солодощі.

Святий Миколай не оминув оселю родини Єфімових, що у селі Педоси Хмільницького району. У дитячому будинку сімейного типу проживає вісім дітей. Найстаршим хлопцям Григорію, Максиму та Івану по 18 років, Дмитру - 10, Руслану, Артуру та єдиній дівчинці Олесі - 8, наймолодшому - Денису - 7 років. Батьки-вихователі Світлана та Сергій разом із дітьми з нетерпінням чекали на прихід Святого Миколая. 

І справді - чудо трапилося, чарівник разом зі своїми помічниками завітав до сім'ї Єфімових. Святий Миколай поспілкувався з дітьми, побажав їм успіхів та вручив подарунки. Всі отримали багато позитивних емоцій від зустрічі, діти дали обіцянку Миколаю бути чемними та слухатися батьків, аби й наступного року отримати подарунки.

У селі Лозова Хмільницького району проживає чудова родина Лецьких. У дитячому будинку сімейного типу проживає сім дітей. Найстаршій - Олені - 17 років, Сергію - 16, Андрію - 15, Ользі та Іванці - 12, Аліні та Івану - 11 років. Батьки-вихователі Микола та Валентина разом із дітьми чекали на свято та вірили у чудо.

Святий Миколай не зміг оминути оселі родини Лецьких. Діти з нетерпінням чекали на чарівника. Миколай залюбки поспілкувався з ними. Оскільки всі були чемними цього року, то й отримали смаколики та подарунки. На прощання Миколай побажав родині миру та здійснення усіх їхніх мрій.

ТОВ "МП-Альфа" та благодійний фонд "Агропросперіс" щорічно фінансують подарунки на День Святого Миколая для дітей із дитячих будинків, аби справдити диво, на яке вони сильно чекають.

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

Dsc 0079Dsc 0060Dsc 0056Dsc 0049Dsc 0046Dsc 0043
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини