Злодія, який пограбував магазин у Малому Митнику затримали у Бару

Злодія, який пограбував магазин у Малому Митнику затримали у Бару

10 серпня зловмисник через дах проник до приміщення магазину в селі Малий Митник. Після спрацювання сигналізації правопорушника на місці злочину намагався затримати власник торгової точки, але це йому не вдалось. Про це повідомляють Життєві обрії з посиланням на Національну поліцію України

 

Поліція три доби розшукувала зловмисника, причетного до пограбування магазину у Малому Митнику. Затримали його в місті Бар. Як з'ясували оперативники, 35-річний правопорушник був раніше судимий за подібні злочини та причетний ще до двох крадіжок грошей з магазинів.

10 серпня зловмисник через дах проник до приміщення магазину в селі Малий Митник. Після спрацювання сигналізації правопорушника на місці злочину намагався затримати власник торгової точки, але це йому не вдалось. Протягом кількох днів оперативники, слідчі та криміналісти працювали над встановленням особи, причетної до вчинення цього злочину. 35-річного зловмисника, жителя сусідньої області, затримали в місті Бар, де він переховувався від працівників поліції. З’ясувалось, що затриманий причетний до двох крадіжок грошей з магазинів. У один торговельний заклад він проник, проламавши стіну, в інший - виламавши двері, - розповів начальник Хмільницького районного відділу поліції Валерій Романюк.

Загалом з магазинів зловмисник забрав 13 тисяч гривень.
Наразі вирішується питання про оголошення йому про підозру за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка) та ч. 3. ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Зловмиснику загрожує до 8 років позбавлення волі.
Поліція перевіряє затриманого на причетність до інших аналогічних злочинів на території області. 

фото Національної поліції України

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: --------------------  

 

  Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org  

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

 

 

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини