ЗСУ побили гордість путіна, якою є 1-ша гвардійська танкова армія, якій заздрили навіть військові НАТО

ЗСУ побили гордість путіна, якою є 1-ша гвардійська танкова армія, якій заздрили навіть військові НАТО

Збройні сили України побили 1-шу гвардійську танкову армію, якій заздрили навіть військові НАТО, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на Еспресо.

Генерал Збройних Сил Польщі Вальдемар Скшипчак розповів, що ЗСУ побили гордість путіна, якою є 1-ша гвардійська танкова армія, якій заздрили навіть військові НАТО.

"Збройні сили України побили найкращу армію Росії. Гордість путіна - 1-ша гвардійська танкова армія - елітарні війська російської армії були розбиті на полях України. То було щось неймовірне, бо всі ми - військові в НАТО - дивились на ту 1-шу гвардійську танкову армію із такою заздрістю, що вона така чудова, бойова, ідеально обладнана, сучасна, натренована армія. Виявилося, що це лише міф. Ви дуже швидко на перших тижнях війни розібралися із тією гордістю путіна", - зазначив Скшипчак.

Польський військовий додав, що російські військові були готові лише до війни часів ІІ світової, а не до опору сучасних ЗСУ.

"Проблемою росії є те, що вони не були готові до тієї війни, не були готові до боротьби за сучасними методами. Виглядає на те, що вони були готові до ведення війни традиційними методами, за прикладом Другої світової війни. І те, що росіяни зустріли на полях в Україні, було для них великим шоком", - зауважив Вальдемар Скшипчак.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

УКРАЇНА ЗОБОВ'ЯЗАЛАСЯ НЕ ВИКОРИСТОВУВАТИ ВИСОКОТОЧНУ АМЕРИКАНСЬКУ ЗБРОЮ ПО ТЕРИТОРІЇ РФ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини