В селі Кривошиї Хмільницької громади місцевий житель пограбував магазин, злодія затримала поліція

В селі Кривошиї Хмільницької громади місцевий житель пограбував магазин, злодія затримала поліція

27 червня працівники Хмільницького районного відділу поліції затримали 42-річного місцевого жителя, який скоїв крадіжку товару з магазину в селі Кривошиї. Зловмиснику загрожує до 8 років позбавлення волі, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на ГУ НП у Вінницькій області.

За словами начальника Хмільницького районного відділу поліції Валерія Романюка, повідомлення про крадіжку до поліції надійшло від власника торговельного закладу.

На місце події прибули поліцейські територіального підрозділу. Під час оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився житель Хмільницької територіальної громади. Чоловік раніше судимий за майнові злочини.

Поліцейські встановили, що 26 червня ввечері правопорушник приїхав на велосипеді до приміщення сільського магазину села Кривошиї, який уже був зачинений. Пошкодивши вхідні двері він проник всередину торговельного закладу, звідки поцупив  промислові товари, продукти харчування, алкогольні напої та цигарки.

Працівники поліції розшукали та затримали зловмисника за місцем його проживання. Крадений товар у нього вилучено частково. 

Правопорушник поміщений до ізолятора тимчасового тримання. 

Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

Санкція статті передбачає покарання – до 8 років ув’язнення.

Процесуальне керівництво у досудовому розслідуванні здійснює Хмільницька окружна прокуратура. 

 

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

СБУ ЗАТРИМАЛА КОРИГУВАЛЬНИКА РОСІЙСЬКОГО РАКЕТНОГО УДАРУ ПО КРАМАТОРСЬКУ

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини