Житель Хмільницького району незаконно зберігав та збував наркотики

Житель Хмільницького району незаконно зберігав та збував наркотики

За процесуального керівництва Хмільницької окружної прокуратури завершено досудове розслідування та передано до суду обвинувальний акт стосовно 19-річного мешканця Хмільницького району за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут особливо небезпечного наркотичного засобу).

За даними слідства обвинувачений упродовж 2021-2022 років неодноразово здійснював збут наркотичних засобів - канабісу, обіг якого заборонено. Крім того, під час обшуку за місцем проживання чоловіка виявлено наркотичні засоби, які обвинувачений зберігав з метою збуту.

У разі доведення винуватості у скоєнні інкримінованого злочину у судовому порядку, підозрюваному загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

 

   Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

         Хмільницька окружна прокуратура

 

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

В РАЙЦЕНТРІ НА ВІННИЧЧИНІ ЖІНКА ЗНІМАЛА ВІЙСЬКОВУ ТЕХНІКУ, ЇЇ ПЕРЕВІРЯЮТЬ НА ПРИЧЕТНІСТЬ ДО СПІВПРАЦІ З РАШИСТАМИ

У ХМІЛЬНИКУ СУДИТИМУТЬ ЧОЛОВІКА, ЯКИЙ ПРОПОНУВАВ ПОЛІЦЕЙСЬКИМ ХАБАРА

У ВІННИЦІ ЧОЛОВІК ЗБУВАВ АМФЕТАМІН (ВІДЕО)

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини